Jos labele, șopârlelor!

Am să abordez un subiect sensibil, un subiect în jurul căruia s-a vorbit mult, dar din păcate de cele mei multe ori s-a vorbit PROST. Au vorbit tot felul de prefăcuți și de farisei, care nu au făcut altceva decât să copieze comunicatele unor purtători de cuvant, comunicate care probabil că evocau adevarul unor fapte petrecute dar, doar la un moment dat în timp și doar într-un anumit loc. Marea greșeală este faptul că lumea a preluat informația ca fiind un adevăr general în domeniul respectiv, ceea ce este cum nu se poate mai fals, NEADEVĂRAT !

Și anume subiectul sensibil despre care vreau să vorbim îl reprezintă: saloanele de masaj erotic. Ce-or să mai sară în sus „puritanii” și formatorii de opinii „oneste” și „oamenii de bine străpunși de moralitate”.

Ei bine prea puțin mă interesează. Cine îmi spune că a fost la masaj erotic și a întreținut relații sexuale este un mincinos, și un onanist bun de gură… știe el cum e! Ceea ce vreau să vă spun este că acele fete chiar muncesc, ceea ce fac ele este foarte greu, foarte obositor și trebuie să suporte toți clienții chit că sunt simpatici sau nu, chit că de unii le place și de unii nu. Cireașa de pe tort sunt acei masculi feroce care merg la masaj erotic și… negociază, dar au pretenția unui masaj de calitate, nimic mai penibil (nu mai vorbim de faptul că unii trebuie convinși să facă duș). Pe lângă ceea ce am arătat, din când în când trebuie să mai suporte și reportaje la televiziune sau prin presa scrisă în care sunt făcute pe nedrept, în toate felurile de către niște personaje moralizatoare și cu siguranță NECUNOSCĂTOARE a fenomenului…

Dacă credeți că este ușor și aceste fete câștigă banii facil atunci vă propun următorul test, alegeți un om de pe stradă și propuneți-i o oră de masaj erotic… sau – cu privire la cluburile de noapte – încercați să vă cățărați pe o bară și să coborâți cu capul în jos în spirală. Mare minune dacă nu vă rupeți gâtul la contactul cu solul. O să spuneți că nu vă interesează să faceți asta, da, e foarte corect, dar atunci nu judecați pe nimeni, lăsati fetele astea în pace și mai ales: JOS LABELE, ȘOPÂRLELOR!

Bogdan Gabriel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *