Coliban si primaria lui tas’u

Ne plângeam de stilul dictatorial si discreționar a lui George Scripcaru. Unii din auzite de la altii, iar unii pe pielea lor. Când colo ce să vezi!  Coliban, ăsta micu ce face? S-a instalat in primarie ca pe tarla, zici ca a cumparat-o si-alta nu. Nu respecta legea si nu reapecta hotararile instantelor de judecata. A luat satul fara câini, crede el, dar uite ca nu este chiar așa!

Câini nu au abandonat stâna și chiar au și mușcat. Domnul Primar Allen Coliban, a fost sanctionat de către instanță cu plata unei amenzi im cuantum de 20% din salariu minim pe economie pe fiecare zi de întârziere si cu penalitati – către reclamant – de 1000 de lei pe zi de intarziere pana la respectarea hotararilor judecatoresti din cauză.

Dosar 15600/3/2021!

Pe scurt : o anume societate comercială a obținut în instanță împotriva Primăriei Brașov o hotarare definitivă prin care aceasta este obligată sa emită un certificat de urbanism. Primarul pur si simplu nu vrea, de ce? Nu știm e un mister.  Desi, Sentinta Civila nr 502/ 10.02.2020   pronuntata in din Dosarul 29860/3/2019 a ramas definitiva inca din data de 12.11.2020, Primarul Brasov refuza sa o puna in executare, respectiv sa emita certificatul de urbanism solicitat, in termenul legal de 30 zile.

Revenim cu amanunte mâine dimineață!

PS : oare acesta este motivul pentru care toașul progresist a amânat întâlnirea ”cetățenească” de azi?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *