VARĂ LIBERALĂ …… cam cald coane Florică !

Ăștia sunt ceva inedit ! Îți vine să-i iei acasă, să-i ți într-o căsuță de păpuși, și să-i scoți când ești trist ! Si ca si cum nu ar fi suficient faptul că este posibil să se țină congresul în cort, cu 5000 de oameni, vine Câțu pe extremă și lovește năpraznic ! …..„

Ludovic Orban a anunțat pentru 25 septembrie congresul national al Partidului Național Liberal. Până la această dată, dumnealui este sigurul care și-a prezentat candidatura pentru șefia partidului. Bineînțeles că ne anunță foarte prevăzător că va organiza congresul în funcție de situația epidemologică și chiar animat  de grija pentru ceilalți și de filosofia safe, suntem puși în temă vis a vis de faptul că dacă la interior nu se va putea ține congresul, se va ține la exterior, iar nevaccinații și netestații nu au ce căuta la congres, în curând poate nici în partid sau în vreo functie publică „Noi vom organiza congresul în funcție de situația epidemiologică. Ce pot să spun acum este că vom cere pentru participanți la toate adunările publice să fie vaccinați sau să aibă testul la zi. Dacă nu ne va permite reglementarea aferentă stării de alertă să ne organizăm în interior ne vom organiza în aer liber”. Oare aduce și lăutari ? Păi nu dansează el de rupe podelele ? Doar l-am văzut cu toții pe youtube, e MIEZ ! Păi nu aduce el cort de-ncinge chindia ?  Și măiestria lui Orban nu s-a terminat aici, el a propus ca numarul de delegati la congres sa fie de 5000 de oameni. Deci aproape că-mi doresc restricții, doar ca să văd cum face el congres cu 5000 de oameni afară ? Ăștia sunt ceva inedit ! Îți vine să-i iei acasă, să-i ți într-o căsuță de păpuși, și să-i scoți când ești trist !

Si ca si cum nu ar fi suficient faptul că este posibil să se țină congresul în cort, cu 5000 de oameni, vine Câțu pe extremă și lovește năpraznic !  Intrebat fiind, a refuzat să spună dacă va candida la funcția de președinte, dar, ne informeaza ca va candida bineinteles la o functie , intrucat „sunt mai multe funcții supreme„.  Eeee? Nu-i năpraznică? Este !!!! Se știe !!!! Nu e el de-a lui Turcan ?

Domnule premier, nu au cum să fie mai multe funcții supreme, eventual mai multe funcții de conducere, dar supremă este cea mai mare, adică aia pentru care deocamdată candidează doar Ludovic Orban.  Dacă nu mă crezi, uite , ne uităm și în DEX : „SUPRÉM, -Ă, supremi, -e,  adj. Care există în cel mai înalt grad, care este cel mai bun, cel mai mare; mai presus de toate.„ Asta pe lângă faptul că adjectivul suprem, nu are grad de comparatie. Nimic nu este mai suprem, sau mai putin suprem în comparație cu ceva sau altceva și supremul este unic, pentru că de-aia este … suprem

Ar fi bine totuși să nu-l enervez că odată desființează limba și literatura română din școli. Păi ce e greu? Nu e el premier? Nu e el cu „supremele„? Cu istoria neamului  prin școli, oricum e „rezolvată„ treaba, imediat introducem laba în școli, ce ne mai trebuie limba română? Gramatică? Vocabular? …. Aidii bre ….

Din repertoriul dumnealui oricum este evident că a eliminat limba română, dar este clar că el nu se dă pe orice. O candida Orban la șefia partidului, dar, să nu uităm că sunt mai multe funcții supreme. Vine Florică din urmă !

Să ne-amuzăm zic … e vară liberală …

Bogdan Gabriel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *