Despre mine

Mă numesc Bogdan Gabriel Ungureanu. Și îmi place să scriu.

Colaborez cu publicații on-line și pe hârtie din 2012.  Am lucrat cu Pagini Brasovene în 2012 – 2013, cu InfoBRASOV.ro, cu Informația Brașovului, cu REVISTA100 – București. Am colaborat din 2015 până în 2019 cu Gazeta Brașovului.

Făcând o pasiune pentru activitatea jurnalistică și pentru scris în general am creeat pagina de facebook pentru opinii sociale, politice și pamflet, Societatea de Opinie. De asemenea am creeat pagina literară Rafturi pentru Eseu cu lucrări literare proprii, poezie, povestiri si nuvele.

Ajuns totodată la o vârstă și la o oarecare maturitate în dinamica transmiterii ideilor, am considerat că este timpul pentru a merge mai departe, pentru următorul pas și atunci, am preluat site-ul jurnalistic Pagini Brasovene, urmând să creez un ziar electronic și clasic, pe hârtie, care să astâmpere setea de informație și dezbatere brașovenilor. Am spus setea, întrucât, din păcate, Brașovul  este oarecum eliptic de un anumit tip de dezbatere și informație și anume, este vorba de lipsa de informatie pură și nealterată de interese politice, economice sau de manipulare a opiniei publice.

Sper să reușesc să răspund acestor cerințe.

 

Cu aleasă considerație, Bogdan Gabriel.